Klipning

Vælger du at blive klippet hos os, så får du en luksuriøs behandling i en afslappet atmosfære. Vi sørger altid for at skabe resultater, der er tilpasset den enkeltes ønsker. Læs mere om vores forskellige typer af klipninger nedenfor.

 • Dameklip 565 kr.

  Bestiller du en dameklip hos os, så kan du frit vælge mellem at få trimmet spidserne eller få klippet en helt ny frisure. Du er velkommen til at tage os med på råd, hvis du søger ny inspiration til, hvad der skal ske med din frisure. Vores dameklip starter med en kort samtale om valg af frisure. Herefter bruger vi produkter fra Kevin Muphy til en grundig vask af dit hår, som afsluttes med balsam. Når vasken er klaret, klipper vi dit hår, hvorefter det bliver føntørret og let stylet. Behandlingen tager cirka 45 minutter.

 • Herreklip 455 kr.

  Ved en herreklip vil vi starte med at tage en kort snak med dig om valg af frisure. Herefter vasker vi dit hår, hvorefter vi slutter af med en kølende og stimulerende balsam. Vi benytter os altid af Kevin Murphy produkter, som passer til dit hår. Herefter bliver du klippet, og til sidst bliver dit hår føntørret og stylet.

 • Børneklip 350 kr.

  Vores børneklip er til børn fra 0-10 år. Vores børneklip starter med en kort samtale om valg af frisure. Herefter klipper vi med udgangspunkt i barnets og forældrenes ønsker og slutter af med en let styling. Behandlingen tager cirka 30 minutter.

 • Ungdomsklip pige 410 kr.

  Vores ungdomsklip pige er for piger i alderen 11-17 år. Denne behandling starter altid med en kort samtale, hvor vi kan høre mere om dine ønsker til din nye frisure. Herefter vil du blive klippet, hvorefter vi slutter af med en let styling af håret. Behandlingen tager cirka 30 minutter.

 • Ungdomsklip dreng 365 kr.

  Vores ungdomsklip er for drenge i alderen 11-17 år. Kommer du forbi salonen til en ungdomsklip til drenge, så vil vi som det første tage en kort samtale med dig om valg af frisure, hvor vi kan blive lidt klogere på dine ønsker, så vi har mulighed for at skabe et resultat, der er tilpasset dem. Efter samtalen vil du blive klippet, hvorefter vi styler håret.

 • Studie/pensionistklip dame 455 kr.

  Vi tilbyder at klippe studerende og pensionister med rabat. Vælger du denne type behandling, så taler vi først med dig om dine ønsker til klipningen. Herefter vasker vi dit hår og slutter af med plejende balsam. Herefter klipper vi dit hår efter dine ønsker, hvorefter behandlingen rundes af med føntørring og en let styling. Prisen på klipningen vil afhænge af, hvilken frisør der tager sig af klipningen.

 • Studie/pensionistklip herre 355 kr.

  Er du studerende eller pensionist, så har du mulighed for at få rabat på din klipning hos os. Ved denne type klipning tager vi en samtale om dine forventninger til din nye frisure, hvorefter vi vasker dit hår og afslutter behandlingen med plejende balsam. Herefter bliver dit hår klippet, hvorefter vi slutter af med føntørring og en let styling. Prisen afhænger af hvilken frisør, der står for klipningen.