Medarbejdere

Vil du have en professionel og hyggelig oplevelse, så er du altid velkommen hos Frisør Nadja Holst. Vi er 3 medarbejdere, der alle er passionerede omkring frisørfaget, og som møder glade ind på arbejde hver eneste dag med målet om at skabe gode oplevelser for vores kunder. Vi sætter alle en ære i at skabe unikke resultater, hvor form og farve passer til den enkelte. Du kan lære os lidt bedre at kende her.

Johnny

Johnny

Frisør

  1. Jeg er nyeste skud på stammen, og startede i september 2020. Jeg har stået i lære i Svendborg, arbejdet som frisør 3 år i Odense efter jeg var færdigudlært, derefter gik turen tilbage til Svendborg i næsten 7 år og er nu er jeg så tilbage i Odense hos Nadja Holst. Jeg vægter en god konsultation omkring dit hår rigtig vigtigt, så du føler der bliver taget hånd om dit hårs historie idag og frem til næste besøg. Min store passion er kortere hår, om du er mand eller kvinde er mig ligegyldigt, vi finder det bedste frem i dig, sammen.

    Jeg arbejder udfra udtrykket – less is more.

Annika

Annika

Frisør

  1. Jeg blev i starten af februar 2023 færdig med min 4 årige uddannelse hos Nadja Holst, så hos mig får du en god blanding af det hele fra mig og mine skønne kollegaer, samt mere til.

    Jeg brænder for frisørfaget, og nørder i stor stil med tidens trend. Jeg er en lille snaksalig person, og det vigtigste for mig er at min kunder føler sig godt tilfreds. Jeg gør mit yderste for at komme frem til det ønskede resultat, i dialog med kunden, og ikke mindst min egen erfaring.

Nadja

Nadja

Frisør

  1. Jeg startede som frisør tilbage i 2010, og i 2016 fik jeg lyst til at starte mit eget, hvilket resulterede i frisørsalonen Nadja Holst. Jeg har ligget flere steder i Odense, men D. 1. november 2022 flyttede vi ind i de fine og hyggelige lokaler her i Vestergade, hvor salonen er i dag. Som du kan se, er vi helt almindelige mennesker, som gør vores bedste hver eneste dag, så hvis du vil have en professionel, personlig, sjov og ikke mindst hyggelig oplevelse, så skal du komme til os.