Behandlinger

Klipning

Vælger du at blive klippet hos os, så får du en luksuriøs behandling i en afslappet atmosfære. Vi sørger altid for at skabe resultater, der er tilpasset den enkeltes ønsker. Læs mere om vores forskellige typer af klipninger nedenfor.

Dameklip565,-

Bestiller du en dameklip hos os, så kan du frit vælge mellem at få trimmet spidserne eller få klippet en helt ny frisure. Du er velkommen til at tage os med på råd, hvis du søger ny inspiration til, hvad der skal ske med din frisure. Vores dameklip starter med en kort samtale om valg af frisure. Herefter bruger vi produkter fra Kevin Muphy til en grundig vask af dit hår, som afsluttes med balsam. Når vasken er klaret, klipper vi dit hår, hvorefter det bliver føntørret og let stylet. Behandlingen tager cirka 45 minutter.

Herreklip455,-

Ved en herreklip vil vi starte med at tage en kort snak med dig om valg af frisure. Herefter vasker vi dit hår, hvorefter vi slutter af med en kølende og stimulerende balsam. Vi benytter os altid af Kevin Murphy produkter, som passer til dit hår. Herefter bliver du klippet, og til sidst bliver dit hår føntørret og stylet.

Børneklip350,-

Vores børneklip er til børn fra 0-10 år. Vores børneklip starter med en kort samtale om valg af frisure. Herefter klipper vi med udgangspunkt i barnets og forældrenes ønsker og slutter af med en let styling. Behandlingen tager cirka 30 minutter.

Ungdomsklip pige410,-

Vores ungdomsklip pige er for piger i alderen 11-17 år. Denne behandling starter altid med en kort samtale, hvor vi kan høre mere om dine ønsker til din nye frisure. Herefter vil du blive klippet, hvorefter vi slutter af med en let styling af håret. Behandlingen tager cirka 30 minutter.

Ungdomsklip dreng365,-

Vores ungdomsklip er for drenge i alderen 11-17 år. Kommer du forbi salonen til en ungdomsklip til drenge, så vil vi som det første tage en kort samtale med dig om valg af frisure, hvor vi kan blive lidt klogere på dine ønsker, så vi har mulighed for at skabe et resultat, der er tilpasset dem. Efter samtalen vil du blive klippet, hvorefter vi styler håret.

Studie/pensionistklip dame455,-

Vi tilbyder at klippe studerende og pensionister med rabat. Vælger du denne type behandling, så taler vi først med dig om dine ønsker til klipningen. Herefter vasker vi dit hår og slutter af med plejende balsam. Herefter klipper vi dit hår efter dine ønsker, hvorefter behandlingen rundes af med føntørring og en let styling. Prisen på klipningen vil afhænge af, hvilken frisør der tager sig af klipningen.

Studie/pensionistklip herre355,-

Er du studerende eller pensionist, så har du mulighed for at få rabat på din klipning hos os. Ved denne type klipning tager vi en samtale om dine forventninger til din nye frisure, hvorefter vi vasker dit hår og afslutter behandlingen med plejende balsam. Herefter bliver dit hår klippet, hvorefter vi slutter af med føntørring og en let styling. Prisen afhænger af hvilken frisør, der står for klipningen.

Farvning

Vi tilbyder forskellige typer af farvning, der hver især skaber meget forskelligartede resultater. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer af farvning og finde frem til den behandling, der passer bedst til dig.

Er du studerende eller pensionist, så har du mulighed for at få 20% rabat på farvninger hos os.

Bundfarvningfra 825,-

Med en bundfarvning går vi ind og farver bunden af håret for på den måde at udligne en udgroning. Det vil derfor være hele bunden af håret, der bliver farvet med denne type behandling.

Helfarvningfra 1195,-

Booker du en helfarvning hos os, så indfarver vi alt dit hår fra bund til spids. En helfarvning er for dig, der ønsker en markant forandring, hvor alt dit hår får en helt ny farve.

Highlightsfra 1295,-

Når vi laver reflekser i håret, så bliver det vævet ind i håret og pakket ind i folie. Reflekser er et godt valg, hvis du ønsker at få et flot spil i håret.

Babylightsfra 1395,-

Babylights består af små highlights, der lægges meget tæt ind i håret og herigennem skabes et meget blødt og naturligt look. Babylights adskiller sig fra almindelige highlights ved, at håret bliver inddelt i bittesmå sektioner, hvorefter farven påføres, og denne fremgangsmåde gør, at babylights blender meget naturligt ind i din egen hårfarve.

Balayagefra 1900,-

Alle balayage behandlinger er incl. toning og hårkur Med balayage pensler vi farven direkte i håret med fri hånd, og balayage fremstår derfor mere naturligt end andre typer striber i håret. Balayage giver en effekt, der ligner, at solen har lysnet længderne i håret, så det får et fint spil. Balayage kan især anbefales til mørkt hår, da udgroninger ikke vil vise sig lige så hurtigt, som hvis du får lavet reflekser på klassisk vis.

Toning/Glossingfra 500,-

Med en toning kan vi give dit hår en varmere eller koldere nuance, alt efter hvilket look du ønsker, ligesom toning kan også bruges til at forstærke og fremhæve din naturlige hårfarve. Vi har mulighed for at lave toning i mange forskellige farver, så kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Toning/Glossing fbm. anden behandlingfra 300,-

Toning kan tilvælges i forbindelse med refleks-, babylight- eller balayagebehandling. Toning vil gøre, at din farve smelter bedre sammen, og du opnår derfor et mere naturligt look ved at afslutte en af de ovenstående farvebehandlinger med toning.

Retning af bryn70,-

Hos Frisør Nadja Holst tilbyder vi professionel retning af bryn, der er tilpasset dit ansigt. Et par veltilrettede bryn indrammer dit ansigt på fineste vis og giver mere friskt look.

Farvning af brynfra 120,-

Vi tilbyder farvning af bryn, som kan give dit ansigt lidt ekstra kant, og som sparer dig for at bruge tid på optegning af bryn hver eneste morgen. Farvning af bryn og vipper varer 4-6 uger.

Farvning af vipper170,-

Ved at få farvet dine vipper kan du opnå et mere frisk udseende, ligesom du slipper for at rode med mascarabørsten hver eneste morgen. Farven skal kun virke i 10 minutter, og det er derfor en let og hurtig behandling, som kan gøre en markant forskel for dit udseende.

Farve af vipper + bryn inkl. ret.330,-

Ved at få farvet bryn og vipper hos os kan du spare tid på at lægge makeup hver eneste morgen. Derudover retter vi brynene til, så de passer til din ansigtsform. Vil du give ekstra liv til dit ansigt, så er farvning af vipper og bryn og en tilretning en enkel måde at gøre det på, som vil give et mærkbart resultat, som du kan få glæde af hver eneste dag.