Om os

Frisør Nadja Holst har eksisteret siden 2016 og har været placeret i Odense C. Søger du en god frisør i Odense, hvor servicen er helt i top, så er frisør Nadja Holst et godt valg. Vi bruger altid nøje udvalgte produkter, der passer til lige præcis dit hår, og som sikrer dig et smukt og holdbart resultat.

Hos Frisør Nadja Holst anvender vi produkter af høj kvalitet, fordi vi ved, at det kan være med til at gøre hele forskellen. Vi bruger Kevin Murphy produkter, som er udviklet med samme filosofi som hudpleje med det formål at levere mærkbare resultater og give håret styrke og hold. Kevin Murphy produkterne indeholder vitaminer og aminosyrer, som reparerer ydersiden af håret, tykner håret og reducerer forekomsten af spaltede spidser. Alle hårprodukter fra Kevin Murphy er desuden helt fri for sulfater, parabener og skadelige stoffer.

Vil du have et godt og holdbart resultat, så kig gerne forbi vores frisørsalon i Vestergade i Odense, hvor vi står klar til at byde dig velkommen og give dig det look, du drømmer om.