Farvning

Vi tilbyder forskellige typer af farvning, der hver især skaber meget forskelligartede resultater. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer af farvning og finde frem til den behandling, der passer bedst til dig.

Er du studerende eller pensionist, så har du mulighed for at få 20% rabat på farvninger hos os.

 • Bundfarvning fra 825 kr.

  Med en bundfarvning går vi ind og farver bunden af håret for på den måde at udligne en udgroning. Det vil derfor være hele bunden af håret, der bliver farvet med denne type behandling.

 • Helfarvning fra 1195 kr.

  Booker du en helfarvning hos os, så indfarver vi alt dit hår fra bund til spids. En helfarvning er for dig, der ønsker en markant forandring, hvor alt dit hår får en helt ny farve.

 • Highlights fra 1295 kr.

  Når vi laver reflekser i håret, så bliver det vævet ind i håret og pakket ind i folie. Reflekser er et godt valg, hvis du ønsker at få et flot spil i håret.

 • Babylights fra 1395 kr.

  Babylights består af små highlights, der lægges meget tæt ind i håret og herigennem skabes et meget blødt og naturligt look. Babylights adskiller sig fra almindelige highlights ved, at håret bliver inddelt i bittesmå sektioner, hvorefter farven påføres, og denne fremgangsmåde gør, at babylights blender meget naturligt ind i din egen hårfarve.

 • Balayage fra 1900 kr.

  Alle balayage behandlinger er incl. toning og hårkur Med balayage pensler vi farven direkte i håret med fri hånd, og balayage fremstår derfor mere naturligt end andre typer striber i håret. Balayage giver en effekt, der ligner, at solen har lysnet længderne i håret, så det får et fint spil. Balayage kan især anbefales til mørkt hår, da udgroninger ikke vil vise sig lige så hurtigt, som hvis du får lavet reflekser på klassisk vis.

 • Toning/Glossing fra 500 kr.

  Med en toning kan vi give dit hår en varmere eller koldere nuance, alt efter hvilket look du ønsker, ligesom toning kan også bruges til at forstærke og fremhæve din naturlige hårfarve. Vi har mulighed for at lave toning i mange forskellige farver, så kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

 • Toning/Glossing fbm. anden behandling fra 300 kr.

  Toning kan tilvælges i forbindelse med refleks-, babylight- eller balayagebehandling. Toning vil gøre, at din farve smelter bedre sammen, og du opnår derfor et mere naturligt look ved at afslutte en af de ovenstående farvebehandlinger med toning.

 • Retning af bryn 70 kr.

  Hos Frisør Nadja Holst tilbyder vi professionel retning af bryn, der er tilpasset dit ansigt. Et par veltilrettede bryn indrammer dit ansigt på fineste vis og giver mere friskt look.

 • Farvning af bryn 120 kr.

  Vi tilbyder farvning af bryn, som kan give dit ansigt lidt ekstra kant, og som sparer dig for at bruge tid på optegning af bryn hver eneste morgen. Farvning af bryn og vipper varer 4-6 uger.

 • Farvning af vipper 170 kr.

  Ved at få farvet dine vipper kan du opnå et mere frisk udseende, ligesom du slipper for at rode med mascarabørsten hver eneste morgen. Farven skal kun virke i 10 minutter, og det er derfor en let og hurtig behandling, som kan gøre en markant forskel for dit udseende.

 • Farve af vipper + bryn inkl. ret. 330 kr.

  Ved at få farvet bryn og vipper hos os kan du spare tid på at lægge makeup hver eneste morgen. Derudover retter vi brynene til, så de passer til din ansigtsform. Vil du give ekstra liv til dit ansigt, så er farvning af vipper og bryn og en tilretning en enkel måde at gøre det på, som vil give et mærkbart resultat, som du kan få glæde af hver eneste dag.