Medarbejdere

Vil du have en professionel og hyggelig oplevelse, så er du altid velkommen hos Frisør Nadja Holst. Vi er fem medarbejdere, der alle er passionerede omkring frisørfaget, og som møder glade ind på arbejde hver eneste dag med målet om at skabe gode oplevelser for vores kunder. Vi sætter alle en ære i at skabe unikke resultater, hvor form og farve passer til den enkelte. Du kan lære os lidt bedre at kende her.

Johnny

Jeg er nyeste skud på stammen, og startede i september 2020. Jeg har stået i lære i Svendborg, arbejdet som frisør 3 år i Odense efter jeg var færdigudlært, derefter gik turen tilbage til Svendborg i næsten 7 år og er nu er jeg så tilbage i Odense hos Nadja Holst. Jeg vægter en god konsultation omkring dit hår rigtig vigtigt, så du føler der bliver taget hånd om dit hårs historie idag og frem til næste besøg. Min store passion er kortere hår, om du er mand eller kvinde er mig ligegyldigt, vi finder det bedste frem i dig, sammen.

Jeg arbejder udfra udtrykket – less is more.
Annika4

Annika

Som tredjeårselev hos Nadja Holst udvikler jeg mig hver dag. Jeg har været elev hos frisør Nadja Holst siden september 2020. Jeg brænder for frisørfaget og er perfektionistisk lige fra alt til den korte page til de slidte spidser. Jeg står altid klar til at hjælpe og rådgive.
 

Nadja

Jeg startede som frisør tilbage i 2010, og i 2016 fik jeg lyst til at starte mit eget, hvilket resulterede i frisørsalonen Nadja Holst. D. 1. november 2019 flyttede vi ind i de fine lokaler her i Kongensgade, hvor salonen er i dag. Som du kan se, er vi helt almindelige mennesker, som gør vores bedste hver eneste dag, så hvis du vil have en professionel, personlig, sjov og ikke mindst hyggelig oplevelse, så skal du komme til os.