Medarbejdere

Vil du have en professionel og hyggelig oplevelse, så er du altid velkommen hos Frisør Nadja Holst. Vi er fem medarbejdere, der alle er passionerede omkring frisørfaget, og som møder glade ind på arbejde hver eneste dag med målet om at skabe gode oplevelser for vores kunder. Vi sætter alle en ære i at skabe unikke resultater, hvor form og farve passer til den enkelte. Du kan lære os lidt bedre at kende her.

Johnny

Jeg er nyeste skud på stammen, og startede i september 2020. Jeg har stået i lære i Svendborg, arbejdet som frisør 3 år i Odense efter jeg var færdigudlært, derefter gik turen tilbage til Svendborg i næsten 7 år og er nu er jeg så tilbage i Odense hos Nadja Holst. Jeg vægter en god konsultation omkring dit hår rigtig vigtigt, så du føler der bliver taget hånd om dit hårs historie idag og frem til næste besøg. Min store passion er kortere hår, om du er mand eller kvinde er mig ligegyldigt, vi finder det bedste frem i dig, sammen.

Jeg arbejder udfra udtrykket – less is more.

Signe

Jeg har stået i lære hos Kofoed Intercoiffure, hvor jeg blev udlært i foråret 2009. Siden har jeg blandt andet være selvstændig i fire år, inden jeg startede hos Frisør Nadja Holst i februar 2020. Jeg dækker alt inden for frisørfaget, og du kan trygt lægge dit hår i mine hænder. Jeg er især klippeteknisk dygtig, og jeg sætter en ære i at skabe et resultat, der passer perfekt til dig.

Nadja

Jeg startede som frisør tilbage i 2010, og i 2016 fik jeg lyst til at starte mit eget, hvilket resulterede i frisørsalonen Nadja Holst. D. 1. november 2019 flyttede vi ind i de fine lokaler her i Kongensgade, hvor salonen er i dag. Som du kan se, er vi helt almindelige mennesker, som gør vores bedste hver eneste dag, så hvis du vil have en professionel, personlig, sjov og ikke mindst hyggelig oplevelse, så skal du komme til os.
Annika4

Annika

Som tredjeårselev hos Nadja Holst udvikler jeg mig hver dag. Jeg har været elev hos frisør Nadja Holst siden september 2020. Jeg brænder for frisørfaget og er perfektionistisk lige fra alt til den korte page til de slidte spidser. Jeg står altid klar til at hjælpe og rådgive.
 

Ann

Jeg er ansat som frisørassistent hos Nadja Holst, og jeg har været udlært siden 2010. Jeg elsker mit fag, og jeg brænder for at kæle for alle detaljer. Jeg ønsker at give dig en god oplevelse, fra du kommer ind ad døren og til det endelige resultat. Jeg går højt op i, at du får et look, der passer til dig, og jeg tilbyder også at give den rette vejledning gennem hele behandlingen. Et af mine store ekspertiseområder er opsætning af hår til bryllup, konfirmation og andre store begivenheder.

Ann er pt. på barsel og forventes at vende tilbage til salonen til foråret.

Michelle

Jeg er nyeste elev hos Nadja Holst. Jeg blev ansat i mesterlærer sommeren 2020. Jeg har gåpåmod, brænder for frisærfaget og er perfektionistisk helt ind til benet. Derudover er jeg uddannet vippeteknikker, så hvis du går og drømmer om at få ordnet og farvet bryn og vipper er jeg altid klar til at hjælpe. Jeg glæder mig til vi ses i salonen.