Herreklip i Odense

Hos Nadja Holst ApS tilbyder vi herreklip til dig, der ønsker, at der skal ske noget helt nyt eller blot ønsker at få trimmet siderne og klippet spidserne. Et herreklip kan være den perfekte måde at opdatere dit look på og give dig et ekstra selvtillidsboost. Uanset om du ønsker et klassisk herreklip eller et moderne herreklip, så står vores dygtige frisører klar til at yde en service helt i top. 

Vi tager hånd om dig fra start til slut, så du altid føler dig tryg i vores hænder. Vores salon er placeret i Odense, og vi står altid klar til at byde både nye og tidligere kunder velkommen. Book en tid og få lige præcis den frisure, du drømmer om.

Book tid

Sådan foregår herreklip i vores salon

Det er vigtigt for os, at du får en behagelig oplevelse med dit herreklip fra det sekund, du træder ind ad døren. Derfor har vi sørget for at indrette vores salon med varme farver og stemningsskabende belysning. Ved et herreklip vil det foregå således: 

  • Vi starter med at tage en kort snak med dig om valg af frisure
  • Dit hår vil herefter blive vasket, hvor vi slutter af med en kølende og stimulerende balsam. Vi benytter os altid af Kevin Murphy produkter, som passer til dit hår. 
  • Herefter bliver du klippet
  • Til sidst bliver dit hår føntørret og stylet

Vi ved, at der ikke er to hår, som er ens, og vi sætter derfor også en ære i at skabe unikke resultater med vores herreklip i Odense. Tag også et kig på vores andre behandlinger

Få lige den frisure du ønsker

Har du en frisure i tankerne til dit herreklip eller ønsker du rådgivning til hvilken frisure, der passer bedst til dig? Vi sørger altid for at form, længde mm. er tilpasset din ansigtsform og det look du ønsker at få. Uanset om du skal et maskulin herreklip, et herreklip til langt eller kort hår, herreklip med fade eller et herreklip med trimmer eller saks, så får du altid en personlig og professionel service. 

Hos Nadja Holst ApS er vi 3 medarbejdere, der alle er passionerede omkring frisørfaget.

Lær os bedre at kende

Hvad koster et herre- og drengeklip?

Hos Nadja Holst ApS bestræber vi os altid efter at yde den bedste service til konkurrencedygtige priser. Se prisen på herreklip i Odense samt drengeklip for drenge i alderen 11-17 år og studie/pensionistklip til herrer:

  • Herreklip: 455kr.
  • Ungdomsklip dreng: 365kr. 
  • Studie/pensionistklip herre: 355kr.

Pensionister og studerende kan således få et billigt herreklip i Odense, og vi giver også 20% på hårfarvning.

*Vi gør opmærksomme på, at der  gives forskellig rabat afhængig af, hvem der bookes hos. Priser vil fremgå af onlinebookingen ved bestilling. Tilbuddet gælder for kunder over 18 år og er tiltænkt til studerende, som får SU og pensionister på folkepension.

Se hele prislisten

Kontakt os for et professionelt herreklip i Odense

Ønsker du at booke en tid til herreklip i Odense hos Nadja Holst ApS, kan du gøre brug af vores online booking. Har du et ønske til en tid, som ikke fremgår i bookingsystemet, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 11 81 eller mail kontakt@nadjaholst.dk

Vi ser frem til at give dig lige den frisure, du drømmer om.