Få det perfekte balayage hår i Odense

Drømmer du om et strålende og naturligt look til dit hår? Så er balayage hår den ideelle løsning for dig! Vores erfarne frisører er specialiserede i balayage teknikken, der giver en naturlig dybde til dit hår uanset hårfarve og længde.

Få lavet balayage i Odense hos frisør Nadja Holst ApS for et professionelt resultat. Hos os får du altid en personlig og professionel oplevelse. Så tøv ikke med at booke en tid allerede i dag.

Book tid

Få et naturligt & strålende look

Balayage er den perfekte hårfarvningsteknik til at skabe en naturlig dybde i dit hår. Her er et overblik over nogle af fordelene ved at få lavet balayage hår:

  • Naturligt udseende
  • Naturlige udgroninger
  • Lav vedligeholdelse
  • Velegnet til alle hårtyper
  • Farven skræddersyes til dit hår
  • Mindre skadeligt for håret end ved helfarvning

Balayage kan især anbefales til mørkt hår, da udgroninger ikke vil vise sig lige så hurtigt, som hvis du får lavet reflekser på klassisk vis.

Hos os er alle behandlinger med balayage inkl. toning og hårkur. En naturlig balayage med toning får farverne til at smelte sammen, hvilket skaber en bedre helhed.

Balayage i lyst, mørkt og gråt hår

Drømmer du om en balayage i mørkt, lyst, brunt, blondt, sort, rødt eller begyndende gråt hår? Så kan vi skabe skræddersyet balayage hår, der passer perfekt til din personlige stil og hårfarve. Balayage kan altid tilpasses til at opnå det ønskede resultat. Fra lyse solkyssede lokker til dybere og mere dramatiske toner.

Vi laver alt fra en reverse balayage til caramel og kobber balayage. Længden på dit hår er heller ikke nogen hindring. Balayage kan laves i både kort, skulderlangt og langt hår samt glat og krøllet hår. Så der er ingen grund til ikke at opfriske dit hår med en lækker farve. 

Se galleri

Forskellen på balayage & andre teknikker

Den helt store forskel på balayage vs babylights, ombre, reflekser og andre teknikker til striber i håret er, at ved balayage pensles farven direkte i håret med en frihåndsteknik. Det giver bløde og naturlige overgange og en effekt, der ligner, at solen har lysnet længderne i håret, så det får et fint spil.

Reflekser, der væves ind i håret og pakkes ind i folie, skaber ensartede og tydelige lysninger fra rod til spids, hvilket giver en mere konventionel highlight-effekt.

Babylights er meget fine og subtile highlights, der simulerer det solblegede hår, som små børn ofte får om sommeren, og er ideelle for en mere diskret farveforandring

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores forskellige behandlinger, så vi kan finde den løsning, der passer bedst til dig.

Hvad koster balayage?

Prisen på balayage starter fra 1900 kr.

Se hele prislisten

Book en tid eller kontakt os

Er du klar til at opleve magien ved balayage hår? Book en tid til balayage hos Nadja Holst ApS i Odense, og lad vores dygtige frisører skabe det perfekte balayage look til dig. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 81 81 11 81 eller mail kontakt@nadjaholst.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med at opnå dit drømmelook!