Medarbejdere

Nadja Holst ApS - Kongensgade 71 st tv, 5000 Odense C - tlf. 81 81 11 81 - CVR nr. 40 24 82 42

Nadja Holst


Indehaver af Frisør Nadja Holst.

Uddannet frisør i Trend of Hair og har efterfølgende arbejdet i Vision Coiffure, inden hun tog springet og startede Frisørsalonen NadjaHolst Januar 2016.

Den første salon åbnede på Ørstedsgade hvor pladsen hurtigt blev trang og sommeren 2017 flyttede salonen i bedre lokaler på Rugårdsvej 69.

1. nov 2019 blev pladsen for trang og salonen flyttede til større lokaler i Kongensgade hvor den ligger nu.

Som i kan se er vi helt almindelige mennesker, så hvis du vil have en proffesionel, personlig, sjov og hyggelig oplevesle skal du komme til os.

Sabrine


Sabrine er frisørelev på 4. år, og har været ansat ved Frisør Nadja Holst siden oktober 2017. Hun er en sød og engageret pige som brænder for frisørfaget. Sabrine bliver udlært primo 2020 og vil blive en fast assistent i teamet.

Ann


Ann er frisørassistent, og har været udlært siden 2010. Hun er meget dygtig, hun elsker sit fag, og at kæle for alle detaljer, lige fra du kommer ind af døren til det færdige resultalt. Hun går meget op i at du får det look der passer lige netop til dig, og den rette vejledning gennem hele behandlingen. Du kan trygt lægge dit hår i Ann's hænder, og som i kan se er hun sjov og helt almindelig, lige som os andre.


Ann er vores ekspert når det gælder opsætning af håret, til fest, bryllup, konfirmation mm, ring ind og hør mere.

Natasha

Signe