Salonen

Hos Nadja Holst


Hos Nadja Holst bliver du budt velkommen i en hyggelig salon med en nærværende atmosfære, hvor kvaliteten er den røde tråd, lige fra det flotte håndværk til de  gode produkter.


Fokus i salonen er dig, kunden er altid i centrum. Derfor har vi også valgt, at salonen skal være fleksibel og have lange åbningstider, så det altid er muligt at få indpasset et besøg hos frisøren i en travl hverdag. Er det tidlig morgen eller efter aftensmad har Nadja Holst en tid til dig.


Hudpleje til dit hår


Udviklet ud fra den samme filosofi som hudpleje er KEVIN.MURPHY-produkter designet til at levere store resultater, styrke og hold. KEVIN.MURPHY søger ingredienser fra firmaer, der anvender mikrodyrkning samt organiske og økologiske dyrknings- og høstmetoder for at sikre den højeste og mest naturlige kvalitet for KEVIN.MURPHY-produkter.


VITAMINER OG AMINOSYRER REPARERER YDERSIDEN AF HÅRET, TYKNER HÅRET og reducerer forekomsten af spaltede spidser.


Fugtgivende ingredienser fra Mangosmør og Murumurusmør udjævner cuticlen og blødgør håret.


EKSTRAKTER FRA PERUVIANSK BARK, BAOBAB, BAMBUS OG ORANGEBLOMSTER GIVER HÅRET MASSER AF VÆGTLØS FUGT.


Antioxidanter fra Kakadublomme, Orkide, Lotusblomster og Ørkenlime reducerer tilfælde af knækket hår og reparerer kemiske skader helt naturligt.ALLE KEVIN.MURPHY HÅRPRODUKTER ER FRI FOR SULFATER, PARABENER OG SKADELIGE STOFFER

Nadja Holst ApS - Kongensgade 71 st tv, 5000 Odense C - tlf. 81 81 11 81 - CVR nr. 40 24 82 42